Muut-viinit

Champagne Robert Barbichon
Gye sur Seine, Champagne, Ranska

Brut 'Blanc de Blancs'
Luomu

Rypäleet: Chardonnay, Pinot blanc

Valmistus: -
Tuoksu: -
Maku: -
Käyttösuositus:-

Alkoholi: - %
Sokeri: - g
Hapot: - g
Pulloa/ltk: 6

Kuvaus tulossa

Takaisin viineihin

Azienda Agricola DURANTE Treviso, Veneto, Italia

Prosecco Spumante BRUT DOC
Luomu

Rypäleet: Glera (Prosecco)

Valmistus: Perinteinen Charmant metodi.
Tuoksu: Hedelmäinen jossa on sitrusta, persikkaa ja omenaa.
Maku: Tasapainoinen, rapea, josta jää pehmeä jälkimaku.
Käyttösuositus: Loistava aperatiivi sellaisenaan nautittavaksi. Sopii myös kevyiden kalaruokien kanssa tai vaikka koko aterian kanssa.

Alkoholi: 11 %
Sokeri:  g
Hapot:  g
Pulloa/ltk: 6

Duranten viinitila on tyypillinen italialainen pieni, 18 hehtaarin perhetila. Se sijaitsee Veneton viinialueella, Venetsian ja Trevison pohjoispuolella.  Tilan viiniviljelmät sijaitseva sekä Piaven, että Trevison viinialueilla.  Tilan omistaa isä Lino, poikiensa Michelen ja Ivanon kanssa.  Duranten perhe on omistanut tilan jo 70-luvulta lähtien ja poikien otettua vastuun viininvalmistuksesta vuonna 1998, se on valmistanut ainoastaan luomuviinejä. Duranten koko toiminnan periaatteena on lause: ”Me emme perineet maapalloa esi-isiltämme, me lainaamme sitä jälkeläisiltämme”. Tilan viinit ovat nimeltään ”Le Spinee”. 
www.durantevini.it

Takaisin viineihin

La Bodegas de Pinoso, Pinoso, Alicante, Espanja

Vermador Rosé DOC 
Luomu

Rypäleet: Monastrell

Tuoksu: Hedelmäinen, mansikkaa ja luumua
Maku: Hedelmäisyytä on selvästi ja se on elegantisti hyvin pirteän makuinen,
Käyttösuositus:  Aperatiivina.  Pastat, grillatut vihannekset, riisit, kalat ja kevyet juustot ovat sen kanssa erinomaisia.

Alkoholi: 13,5 %
Sokeri: 3,8 g
Hapot: 5,3 g
Pulloa/ltk: 6

Bodegas de Pinoso sijaitsee Alicantessa, joka on tunnettu etenkin siellä viljeltävästä Monastrell rypäleestään, kuumasta ilmastostaan, mutkattomista ja nautittavista viineistään.  Pinoson viinitila on perustettu vuonna 1932 ja se koostuu lähes 400 eri viljelijästä jotka toimittavat sille rypäleitä.  Valtaosa viljelijöistä on 2000-luvulla erikoistunut luomutuotantoon ja näiden viljelijöiden perinteisistä Monastrell, Airen ja Macabeo rypäleistä tehdään Vergel ja Vermador luomuviinit.
www.labodegadepinoso.com

Takaisin viineihin

Azienda Agricola DURANTE Treviso, Veneto, Italia

Prosecco Spumante Extra Dry DOC
Luomu

Rypäleet: Glera (Prosecco)

Valmistus: Perinteinen Charmant metodi.
Tuoksu: Kevyen hedelmäinen jossa on sitrusta, persikkaa ja omenaa.
Maku: Tasapainoinen, rapea, herkkä josta jää kevyen pehmeä jälkimaku.
Käyttösuositus: Loistava aperatiivi sellaisenaan nautittavaksi. Sopii myös kevyiden kalaruokien kanssa tai vaikka koko aterian kanssa.

Alkoholi: 11 %
Sokeri: 16 g
Hapot: 5,8 g
Pulloa/ltk: 6

Duranten viinitila on tyypillinen italialainen pieni, 18 hehtaarin perhetila. Se sijaitsee Veneton viinialueella, Venetsian ja Trevison pohjoispuolella.  Tilan viiniviljelmät sijaitseva sekä Piaven, että Trevison viinialueilla.  Tilan omistaa isä Lino, poikiensa Michelen ja Ivanon kanssa.  Duranten perhe on omistanut tilan jo 70-luvulta lähtien ja poikien otettua vastuun viininvalmistuksesta vuonna 1998, se on valmistanut ainoastaan luomuviinejä. Duranten koko toiminnan periaatteena on lause: ”Me emme perineet maapalloa esi-isiltämme, me lainaamme sitä jälkeläisiltämme”. Tilan viinit ovat nimeltään ”Le Spinee”. 
www.durantevini.it

Takaisin viineihin

Champagne Robert Barbichonm Gye sur Seine, Champagne, Ranska

Blanc de Blancs, Brut
Luomusamppanja

Rypäleet:  Chardonnay 90%, Pinot blanc 10 %

Tuoksu: Tulossa
Maku: Tulossa
Käyttösuositus: Tulossa

Alkoholi: - %
Sokeri: - g
Hapot: - g
Pulloa/ltk: 6

Kuvaus tulossa

Takaisin viineihin

Azienda Agricola DURANTE Treviso, Veneto, Italia

Accordi Rosé IGT
Luomu

Rypäleet: Merlot, Raboso Piave

Valmistus: Valmistus perinteisellä Charmant metodilla.
Tuoksu: Karhunvatukkaa ja punaista viinimarjaa
Maku: Pirskahteleva, samettisen pehmeä, kevyen mausteinen jossa voi havaita mustaa viinimarjaa.
Käyttösuositus: Sopii hyvin pizzan, pastan, riisin kalan ja jopa vaalean lihan kanssa.

Alkoholi: 12 %
Sokeri: 10 g
Hapot: 5,7 g
Pulloa/ltk: 6

Duranten viinitila on tyypillinen italialainen pieni, 18 hehtaarin perhetila. Se sijaitsee Veneton viinialueella, Venetsian ja Trevison pohjoispuolella.  Tilan viiniviljelmät sijaitseva sekä Piaven, että Trevison viinialueilla.  Tilan omistaa isä Lino, poikiensa Michelen ja Ivanon kanssa.  Duranten perhe on omistanut tilan jo 70-luvulta lähtien ja poikien otettua vastuun viininvalmistuksesta vuonna 1998, se on valmistanut ainoastaan luomuviinejä. Duranten koko toiminnan periaatteena on lause: ”Me emme perineet maapalloa esi-isiltämme, me lainaamme sitä jälkeläisiltämme”. Tilan viinit ovat nimeltään ”Le Spinee”. 
www.durantevini.it

Takaisin viineihin

Azienda Agricola BUCCIA NERA Arezzo, Toscana, Italia

Vin Santo, DOC  

Rypäleet:  Malvasia Toscana, Trebbianio

Valmistus: Rypäleet kuivataan useamman kuukauden ajan, jonka jälkeen ne puristetaan ja laitetaan erikoisvalmistettuihon tammitynnyri tankkeihin.  Siellä ne kypsyvät useampia vuosia ja saavutettuaan oikean kypsyyden viini pullotetaan.
Tuoksu: Intensiivinen, monipuolinen, hieman mausteinen ja hedelmäinen kuten viikunaa ja luumua
Maku: Täyteläinen, lämmin, lähes kermainen, tasapainoinen kiitos hyvän jäännös sokerien määrän.
Käyttösuositus: Jälkiruokaviini syvää makunautintoa haettaessa ihan vain yksinään.  Sopii hyvin myös kypsien juustojen, paahdetun leivän ja viikunahillon kanssa.  Klassinen kaveri cantuccinien ja mantelin kanssa. 

Alkoholi: 16,0 %
Sokeri:  67 g
Hapot:  7 g
Pulloa/ltk: 6

Buccian Neran tila sijaitsee Toscanassa Arezzon kaupunkia ympäröivillä kukkuloilla.  Tila on aito perhetila jo viidennessä polvessa ja nyt sitä johtaa Anastasia Mancini.   Ympäristöstä huolenpito on ollut aina Mancinin perheelle tärkeää ja vuodesta 2002 tila on valmistanut myös luomuviinejä.  Toscanalaiset Sangioveseen perustuvat viinit ovat olleet tilan tukijalka, mutta nykyään tila tekee myös Vin Santo jälkiruokaviiniä, ”Supertoscanalaisia” sekä mm puhtaita Syrah rypäleeseen perustuvia viinejä. Viininviljelyn lisäksi tilalla valmistetaan oliiviöljyä ja italialaiseen tapaan se myös vuokraa huoneistoja kesäloma aikaan halukkaille.   
www.buccianera.it

Takaisin viineihin